Ulei de măsline Extra Virgin AMWAY da Carapelli

829.00MDL

În bucătăria mediteraneană, uleiul de măsline este utilizat pentru o varietate de feluri de mâncare (fripturi, prăjeli, grătare, stropirea fripturii, sosuri, marinate etc). Totuși, având în vedere că acizii grași nesaturaţi din uleiul de măsline sunt distruși la temperaturi înalte, nu recomandăm utilizarea acestuia pentru prăjeli și grătare.

Recomandări

A se depozita la temperatura camerei, de preferat la 20°C. Uleiul poate căpăta un aspect tulbure dacă este depozitat la temperaturi sub 7°C. Acesta este un proces normal, deoarece uleiul de măsline are tendinţa de a se solidifica, fapt ce nu afectează calitatea produsului. Dacă uleiul devine tulbure, depozitaţi-l la temperatura camerei timp de opt ore, pentru a reveni la starea lichidă

Descriere

Produs exclusiv pentru Amway de firma Carapelli Firenze S.p.A. (Companie certificată cu EN ISO 9001:2000). Este un ulei de măsline de calitate superioară obţinut direct din măsline, exclusiv prin metode mecanice. Produsul este obţinut dintr-un amestec de uleiuri de măsline originare din Uniunea Europeană.

  • Produs exclusiv pentru Amway în colaborare cu firma Carapelli Firenze, un producător italian de top, furnizor de produse exclusive de cea mai bună calitate.
  • Calitatea superioară depășește cerinţele legale.
  • Măslinele mediteraneene sunt recoltate manual, doar cele mai bune fiind alese.
  • Măslinele sunt atent manevrate pentru a e